Quantum Jumping

 

AJ

Het uitgangspunt van Quantum Jumping is een unieke meditatie en visualisatie techniek gemaakt door Burt Goldman waarmee iedereen met de  kracht van hun geest gebruik maakt om te communiceren met alternatieve versies van zichzelf in de oneindige Universums.

 

Een 83 jarige man met de energie en de visie van een gezond persoon half zijn leeftijd, heeft Burt zijn hele leven gewijd aan het nastreven van verlichting en zelf empowerment. Hij bracht decennia  door met  wereld- reizen en studeren onder enkele van de beste spirituele leiders ter wereld, met inbegrip van Jose Silva en Paramahansa Yogananda, in disciplines zoals meditatie, Energy Healing, Visualisatie, de Law of Attraction, Feng Shui en Yoga.


Quantum Jumping is een geavanceerde visualisatie techniek waarbij je visualiseert, dat je in het alternatieve universum stapt of springt, en communiceren met alternatieve versies van jouw zelf. Het is het resultaat van meer dan 31 jaar van onderzoek op gebieden zoals hypnose, yoga, meditatie en remote viewing, om er een paar te benoemen.


Quantum Jumping is de basis achter veel persoonlijke prestaties van Burt Goldman,  het heeft bijgedragen dat meer  dan 180.000 mensen van subtiele tot opmerkelijke veranderingen in hun eigen leven hebben ervaren en iedereen kan het leren.


Waarom? Goed over nadenken. Stelt dat u  de kans heeft om uw andere zelf-versies, van  al die verschillende sets van keuzes en beslissingen die u eerder in uw leven heb gemaakt, te praten. Denk aan hoe u zou kunnen profiteren van al deze ervaringen en  leren hun vaardigheden, om zelf betere beslissingen te kunnen maken.
Ik zie het als mogelijkheid om je ware zelf te ontdekken. Een mogelijkheid die  je nooit zou kunnen krijgen, wanneer je niet in aanraking met de Universele jij komt, de U zoals je  bedoeld was om  te zijn!

 

En die techniek heet Quantum Jumping.

 

Alles wat je nodig hebt is een open geest, en de bereidheid om te leren