BLOG

 

 

November 2014

 

Artikel in de Paravisie over "Bedrijfsreading"

 

Bedrijfsreading

 

Artikel in dagblad De Telegraaf "VROUW" 28 februari 2014

Telegraaf

 

13-09-2013

Karma, Mantra, Tantra Workshop: davidji

De Amerikaanse auteur en spiritueel leraar davidji (geen achternaam, geen hoofdletter) .

 Met zijn wapperende manen en hippe kleren oogt hij eerder als een popster uit de sixties dan als een meditatieleraar. Davidji is ook een kind van de jaren zestig, maar zoals alle deelnemers aan zijn meditatieworkshops hebben ervaren, is hij boven alles een moderne leraar die oude wijsheden in een eigentijds jasje giet. Zijn optreden is losjes gebaseerd op zijn recent verschenen boek De geheimen van meditatie.

het verhaal van zijn leven is – van zakenman tot hoofd opleidingen van het Deepak Chopra-centrum – en deels een inleiding tot mediteren.

 

Davidji

 

 

14-04-2013 - november 2013 - april 2014

Progressive Workshop: Dr.Joe Dispenza

Joe Dispenza legt zich al jaren toe op de studie van de menselijke geest. Hoe deze werkt. Hoe we informatie opslaan. Waarom we dezelfde gedragspatronen telkens weer opnieuw gebruiken. En hoe we met ons denken onze dagelijkse realiteit scheppen. Zowel in zijn boek Evolve Your Brain: Th e Science of Changing Your Mind als in zijn documentaire Your Immortal Brainlegt dr. Joe Dispenza uit hoe ons brein zich ontwikkelt en nieuwe dingen leert en hoe we controle over onze gedachten kunnen krijgen. Maar betekent controle over je gedachten dan ook automatisch controle over je leven? Kunnen we de fysieke wereld met de kracht van intentie en gedachten onze wil opleggen? Dispenza blijkt er een mening over te hebben die prominent ruimte biedt aan de kracht van acceptatie, overgave en dankbaarheid.

 

JD 2013

 

19-20-21 oktober 2012 - Maart 2014

Workshops: Basic & Advanced; Quantum Entrainment: Frank Kinslow

Dr. Frank Kinslow is afkomstig uit de Verenigde Staten van Amerika. Vroeger was hij chiropractor, leraar en counselor. Zijn ruime praktische ervaring en zijn inzicht in spirituele geneeswijzen vormen de pijlers van een nieuwe succesvolle manier van genezen die hij Quantum Healing noemt.

 

maart 2014

 

 

10-10-2012: Seminar dr. Bruce Lipton:

Als het aan celbioloog Bruce Lipton ligt, is de tijd van het genetisch determinisme voorbij. Genen controleren vrijwel niets, zo stelt hij in een exclusief interview met Scientias.nl. Het is onze perceptie die ons grotendeels maakt tot wie en wat we zijn (ziek of gezond) en hoe onze cellen functioneren.

 

de Bruce Lipton

 

Dr Lipton begon zijn wetenschappelijke carrière als celbioloog. Hij ontving zijn Ph.D. graad van de Universiteit van Virginia in Charlottesville voordat hij begon op de Anatomie afdeling aan de University of Winsconsin School of Medicine in 1973. Voor zijn onderzoek gebruikte Bruce gekloonde menselijke stamcellen. Hij richtte zich op de moleculaire mechanismen die het celgedrag regelen, een experimentele weefseltransplantatie techniek, ontwikkeld door Dr Lipton en collega Dr Ed Schultz en gepubliceerd in het tijdschrift Science, werd vervolgens gebruikt als een nieuwe vorm van menselijke genetische manipulatie.

 

 

04-0ktober 2011 opname 5 december 2011 uitgezonden.

Reconnective Healing met paarden, samen met Marjolein Kieken uitgezonden 5 december 2011 RTV- Stad Utrecht

 

 

 

18 maart 2011

Nieuw: meditatieles aan boord van KLM
Volledig in balans op uw eind bestemming aankomen!
Vanaf april kunt u meditatielessen volgen tijdens uw vlucht!
Er zijn zes themameditaties voor beginners, voorzien van rustgevende muziek.


De thema’s zijn bijvoorbeeld:

  • De bergwandeling,
  • De waterval,
  • De luchtballon en ...
  • De tempelwandeling.

 

November 2010
Reconnective Healing met dieren in Amsterdam gedaan onder leiding van Renee Coltson (associate Instructor of the Reconnective Healing).
Een geweldige ervaring die ik voor niets ter wereld had willen missen!

Renee en ik

Juni 2010
September 2010 starten de meditatiecusussen. Op Marktplaats staat een advertentie (link).
In het blad "Zicht op Veenendaal" staat er in de maanden juli,

augustus en september een artikel over Gomair.

 

Art

 

22 mei 2010, zijn we als Reconnective Healing Practitioners bij elkaar gekomen. Dit is de tweede keer dit jaar. Het initiatief hiervoor wordt door Mariëlle van Reconnective Healing® Practitioners Netwerksite Nederland ( RPNN) genomen. Na koffie en een hernieuwde kennismaking zijn we aan de slag gegaan.

Op en met elkaar oefenen.Daarna hebben we onze ervaringen uitwisselen en wat we verder met elkaar en voor elkaar kunnen betekenen. Na afloop met elkaar gaan eten. Deze keer kon ik daar helaas niet bij aanwezig zijn.

 

.Prac

Geweldig geslaagde middag