Quantum Entrainment

 

 

Dr. Frank Kinslow heeft Quantum Entrainment ontwikkeld op basis van zijn jarenlange bestudering van diverse healing- en meditatietechnieken zoals Zen en Transcendente meditatie.

Hij is echter ook geïnspireerd geraakt  de Vedanta-filosofie en de boeken van Eckart Tolle.

Volgens Frank Kinslow gaat het bij Quantum Entrainment om bewustwording en wel om bewustwording van "zuiver bewustzijn" (pure awarenes spreciezer verwoord niet-duaal gewaar zijn of ) dat het vermogen heeft om onze innerlijke mogelijkheden tot zelfgenezing te activeren.

Dr. Frank Kinslow is arts-chiropractor en doctor in de clinisch spirituele counseling.

Hij is werkzaam als docent aan de Everglades Universiteit in Sarasota, Florida en hij geeft les op een dovenschool. 
Inmiddels heeft hij diverse boeken geschreven waaronder de bestseller uit :


 

QE1
QE2

 

 

The Secret of Instant Healing (In het Nederlands: Quantum Healing, het geheim van spontane genezing). 
Verder houdt hij regelmatig lezingen, is hij dikwijls te gast in radio- en TV-uitzendingen en was hij een gewaardeerd gastspreker op de "What the Bleep-Conferentie" in Hamburg (Duitsland) in juni 2010.

Frank Kinslow geeft workshops Quantum Entrainment in Amerkia en Europa.

 

 

Quantum Entrainment werkt met zachte aanrakingen die het autonome zenuwstelsel eerst tot rust brengen en vervolgens activeren om genezingsprocessen op gang te brengen.

Quantum Entrainment kan bij alle denkbare fysieke en emotionele klachten worden toegepast; van simpele pijntjes tot chronische aandoeningen, zoals bijvoorbeeld spierpijn, gewrichtspijn, rsi, hoofdpijn, buikpijn, maag- en darmstoornissen, eczeem, reumatische klachten, angst, verdriet, boosheid, stress, moedeloosheid, onzekerheid enz. Quantum Entrainment wordt ook toegepast bij dieren en planten.

Dr. Frank Kinslow is arts-chiropractor en voormalig student van Maharishi Mahesh Yogi. Op basis van zijn jarenlange bestudering van diverse healing- en meditatietechnieken zoals Zen en Transcendente meditatie, heeft Dr. Frank Kinslow Quantum Entrainment ontwikkeld. Hij is ook geinspireerd door de Vedanta-filosofie en de boeken van Eckart Tolle.

 

 

Wat is Q.E. en hoe werkt het?

 

Quatum Entrainment

is een manier om snel in een diepe vorm van ontspanning te geraken, waarbij je toch kunt blijven functioneren. Bij Quantum Entrainment hoeft de behandelaaar, wanneer hij in deze onntspanning is, het proces alleen maar in gang te zetten. Verder verloopt alles vanzelf.

Ja, zo simpel is het!


Wanneer degene die het QE-proces uitvoert (de behandelaar - impulsgever) zich bewust wordt van zijn zuivere bewustzijn, vindt genezing onmiddelijk plaats.
Dus wat er ook gebeurt, het is goed zoals het is!

Het is onmogelijk om schade aan te richten.

 

De behandelaar geneest zelf niet en...... het zuivere bewustzijn kan geen schade aanrichten.

 

QE-methode reikt zover als de grenzen van de behandelaar, maar QE- methode heft gelijkertijd deze grenzen ook weer op.

Dus met andere woorden: Hoe meer je de Quantum Methode in praktijk brengt,  hoe meer plezier en voldoening je in het leven krijgt!