Sessies op locatie

 

 

Dieren een sessie geven op locatie:


Nadat u de gegevens op het formulier hebt ingevuld in en deze ondertekend hebt geretourneerd  kunnen we een afspraak maken en daarna kom ik naar de afgesproken  plaats, vervolgens ga ik met het diercommuniceren. 
Ik vind het respectvoller naar het dier om vooraf om toestemming te vragen voor de Healing.
Ook zijn vaak eigenaar en dier zeer nauw met elkaar verbonden en daarom vraag ik aan de eigenaar of hij bereid is, om ook naar zichzelf te kijken. Het kan namelijk heel goed mogelijk zijn, dat een dier een bepaald gedrag vertoont dat gerelateerd is aan de eigenaar, met andere woorden het dier spiegelt zich aan zijn eigenaar, het kan ook zijn dat het dier de eigenaar iets duidelijk probeert te maken.
Na deze punten te hebben doorgenomen begin ik met de sessie.

     

 

  • Ik behandel niet, laat dit duidelijk zijn.

 

Bij de Healing schep ik een bepaalde sfeer, waarin de genezing kan plaatsvinden. Ik maak verbinding met "het Veld" waar alles volkomen "in orde" is. Daarna gaat alles vanzelf.

 

Een totale behandeling kan variëren van 1 tot 3 sessies.
Normaal gesproken doel ik 1 sessie per week, dit om het dier de tijd te geven en in balans terug te komen.

 

In mijn praktijk aan huis  behandel ik meestal honden en katten, op locatie meer de grote dieren (het is moeilijk een paard de trap op tij krijgen).
Het is steeds weer een cadeautje te zien hoe dieren reageren en ze hun onvoorwaardelijke liefde weer kunnen laten stromen.

Bij verlies van dier(bare).

 

Invulformulier- Dieren